Problemele contractuale legate de punerea pe piata a DVD-ului End of an Era in Finlanda s-au rezolvat. Lansarea DVD-ului a fost in pericol de a fi amanata datorita unor probleme contractuale neasteptate. Se pare ca lansarea poate avea loc acum in mod normal deoarece sotul si managerul Tarjei Marcelo Cabuli si-a dat acordul semnand contractul. Directorul executiv Spinefarm Riku Pääkkönen a declarat ca si clauza privind plata celor 250 000 Euro a fost anulata. In luna februarie Cabuli si Turunen solicitasera ca nimeni sa nu poata declara nimic despre Tarja sau Marcelo sau orice altceva referitor la ei, fara permisiunea scrisa a acestuia din urma. DVD-ul va fi lansat in Finlanda la inceputul lui iunie.

DVD-ul a fost deja prezentat in Geislingen Kino Gloria/Germania unde au fost prezenti Tuomas si Jukka, si urmeaza a fi prezentat si in alte orase din Europa.
 

Nuclear Blast a stabilit data de 2 iunie 2006 pentru lansarea End of an Era (CD/DVD)

Lista pieselor confirmate:

1. Dark Chest Of Wonders
2. Planet Hell
3. Ever Dream
4. Kinslayer
5. Phantom Of The Opera
6. The Siren
7. Sleeping Sun
8. High Hopes
9. Bless The Child
10. Wishmaster
11. Slaying The Dreamer
12. Kuolema tekee taiteilijan
13. Nemo
14. Ghost Love Score
15. Stone People
16. Creek Mary´s Blood
17. Over The Hills and Far Away
18. Wish I Had an Angel

 
In plus, DVD-ul va include cel putin un slideshow cu imagini de la concertul din Hartwall Arena si un documentar de 55 minute, A Day Before Tomorrow (O zi inainte de maine), care urmareste trupa de-a lungul ultimilor 15 ani inainte de Hartwall. Documentarul este realizat de Timo Halo, care a editat si regizat si filmele „From Wishes to Eternity- Scene cenzurate” si „End of Innoncence”.