Din propunerile trimise, am ales lucrarea Ralucai Alexandru pentru pagina de deschidere a site-ului nostru. Speram sa va placa si voua!

Iata ce ne-a spus Raluca despre modul cum a gandit lucrarea respectiva - o imagine care vrea sa reprezinte Nightwish, la rascrucea dintre un sfarsit si un inceput de era.

“Ce as putea spune despre motivele care m-au impins sa aleg aceasta imagine, decat ca numai privind aceste trei elemente ajungi sa intelegi crezul artistului si totodata tristetea care vine odata cu pierderea inocentei pe care nu  o apreciem indejuns. In schimbul ei ne sunt oferite atatea vise si atata cunoastere sau chiar intelepciune, dar oare se merita acest schimb? Mereu tanjim sa avem ceea ce am pierdut , poate pentru ca ceea ce am obtinut in urma pierderii acestui dar al inocentei nu este indeajuns sa ne aline suferintele. Aceasta pierdere o plange fiecare dintre noi, insa de multe ori nu ii dam ascultare...Tristetea pe care o simti cand asculti vorbele poetului iti  intoarce iarasi privirea catre inocenta... inocenta pierduta intre bine si rau...”