Ruşii au plâns după LACRIMOSA!

Moscova, trei săptămâni înainte de show-ul LACRIMOSA din România: lacrimi de fericire, emoţie şi atmosferă de zile mari, la cele două concerte consecutive LACRIMOSA din capitala rusă.

 

       
   

La sfârşitul săptămânii trecute, Lacrimosa a zguduit Moscova cu un gotic-metal răsunător, în două concerte consecutive.

Organizatorii ruşi au programat două concerte, unul după altul, pentru ca toţi fanii trupei să prindă un loc la Lacrimosa. „Nu mi-aş fi închipuit niciodată că vocalul poate fi atât de PUTERNIC ... Este incredibil... Primul meu gând a fost că zeii s-au coborat pe pământ ... Şi astăzi zâmbesc încontinuu, aparent fără motiv” mărturisesc emoţionaţi fanii moscoviţi.

   

Metal şi clasic, profesionalism, emoţie, instrumentişti de înaltă clasă, Tilo Wolff în mare formă, Anne Nurmi atrăgătoare şi misterioasă – pe scurt, o atmosferă de zile mari, pe care publicul rus amator de muzică bună a ştiut să o aprecieze.

 

O anticipaţie pentru fanii din România: setlistul ambelor concerte din Rusia a fost neaşteptat de bogat şi divers, cu piese de pe majoritatea albumelor anterioare, şi cu câteva piese de pe ultimul album „Lichtgestalt” (2005). Tilo Wolff a ţinut în manşetă câte o surpriză pentru fiecare concert, spre încântarea publicului, căruia i-au fost oferite piese extrem de solicitate, cântate rar live.

La Bucureşti, concertul va avea loc pe 1 iulie la Sala Polivalentă, iar Fundaţia Aquarius dezvăluie că, fidel obiceiului, Tilo nu a făcut încă publică lista pieselor din concert!

   
       
   

Preţul biletelor este de 45 Ron (bilet normal) şi 65 Ron la loja oficială.

In Bucureşti, biletele se găsesc la DIVERTA (Scala, Unirii, Mall şi Plaza), Muzica, Sala Palatului şi Sala Polivalentă. In ţară, biletele se distribuie prin reţeaua DIVERTA şi pe www.nightwish.ro.

Informaţii despre acreditări de presă: press@nightwish.ro

       
               

Photo credits: concertsphoto.com