Aflati la prima lor vizita in Romania, componentii trupei LACRIMOSA si-au dat acordul sa participe la o intalnire cu fanii romani + sesiune de autografe pe 30 iunie (cu o zi inainte de concertul de la Sala Polivalenta).

Intalnirea va dura 45 de minute si se va asigura accesul pentru maxim 100 persoane. Locul desfasurarii si ora inceperii vor fi comunicate in cursul saptamanii viitoare.

NB: Surpriza anuntata: Lacrimosa Arlequin Pass va aduce automat rezervarea unui loc la aceasta intalnire, bineinteles, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE si in ordinea rezervarii.

 

 

Cu 3 saptamani inainte de mult-asteptata zi a intalnirii cu trupa si sesiunii de autografe, lista rezervarilor este aproape completa! Au ramas doar cateva locuri pentru cei ce-si doresc sa fie aproape de Tilo, Anne si ceilalti membri ai trupei.

Dat fiind ca este prima lor vizita in tara noastra, Lacrimosa a acceptat sa participe la aceasta intalnire cu fanii din Romania. Intalnirea este un eveniment rar, stiuta fiind retinerea manifestata de trupa fata de promovarea cu orice pret. Lacrimosa este o trupa care prefera sa se manifeste mai mult prin muzica, versuri si crez artistic, decat sa-si construiasca un renume prin amanuntele picante publicate in media.

Inca un “amanunt”, care face evenimentul sa fie chiar special: in data de 10 iulie Tilo Wolff isi aniverseaza ziua de nastere. Intalnirea cu fanii din Romania va avea deci loc cu exact 10 zile inaintea aniversarii lui Tilo!