... Remember Nightwish la Bucuresti, 30 septembrie 2005, Sala Polivalenta !!!

Dupa mai bine de jumatate de an de cand Nightwish au cantat la Polivalenta, cu acordul managementului Nighwish (thanks Ewo!) va invitam sa vizionati, in premiera absoluta, acest concert memorabil.

Vizionarea va avea loc duminica 21 mai 2006, dupa concertele Frozen Dusk si Graven.

N.B.

Celor care ne-au scris pentru a obtine aceasta inregistrare: deoarece este vorba de o inregistrare privata, ea va fi disponibila DOAR pentru vizionare si NU poate fi comercializata.

... Va oferim acest remember al unuia din ultimele concerte Nightwish in formula care i-a consacrat, ca o avanpremiera la lansarea END of an ERA in Europa si in Romania (2 iunie 2006). Pregatiti-va deci pentru un release party la Bucuresti, la care va asteptam pe toti cei ce-i iubesc pe Nightwish si muzica lor!

Pana la urmatorul concert NIGTHWISH in Romania ... keep on wishing!

 
   

La sfarsitul acestei saptamani, pe 21 mai ora 19.30, va asteptam la Old School (Casa de cultura a studentilor Grigore Preoteasa), unde FROZEN DUSK isi prezinta piesele de pe viitorul demo.

Invitati: trupa GRAVEN

   

 

FROZEN DUSK

Componenta:

Adina Bajenica - vocal

Stefan Mustata – chitara

Dan Sutu – chitara

Alexei Turcan - baterie

Andrei Iorga - bass

Daca va place metalul simfonic, cu siguranta o sa va placa noile piese FROZEN DUSK. Trupa se remarca prin v ocea de un dramatism tulburator a mezzo-sopranei Adina Bajenica, despre care maestrul Ionel Voineag ne-a spus ca ii prevede o cariera „demna de o noua Angela Gheorghiu”

Studenta in anul II la Academia Nationala de Muzica din Bucuresti, Adina a obtinut deja primul loc la concursul national Paul Constantinescu in anul 2002, performanta repetata si in 2004. Ea detine primul loc si la concursul national de interpretare Braila (2001) si locul doi la concursul international de interpretare Galati (2003).

Stefan: „Muzica este o nevoie a fiecaruia, un mod profund de exprimare sincera a ideilor si sentimentelor, fara bruiajul mediului exterior”.

GRAVEN

Componenta:

Ciprian Juganaru - voce

Mihai Alexandru - chitara

Cristi Parvulescu - clape

Ioan Oprescu - bas

Cristian Chirodea - tobe